ИНТЕРВЈУ

“Моментално сме фокусирани на изградбата на живеалиштата за фламинга и пингвини“ – Ѓорѓи Галетановски, директор на Зоолошката градина во Скопје

Изминатата година беше успешна за Зоолошката градина во Скопје, имаше многу реализирани и финализирани проекти, многу новитети и што е...

Повеќе

Докторот треба да биде, не само дерматолог, туку и психолог и педагог, Д-р Дејан Филиповиќ, специјалист дерматовенеролог од Клиника за дерматологија

Д-р Филиповиќ, на Вашите пациенти сте им познат по својата експертиза, а јавноста Ве знае како специјалист дерматолог благодарение на...

Повеќе
Page 1 of 33 1 2 33