НОВОСТИ

ГЕНИЈАЛЕН РОМАН ЗА ПОТРАГАТА ПО ИЗГУБЕНОТО ВРЕМЕ – РЕМЕК-ДЕЛО ВО НИЗАТА ОДЛИЧНИ ПРИКАЗНИ НА МИТКО МАЏУНКОВ

Редок и неповторлив книжевен мајстор, Митко Маџунков е еден од македонските автори кои непоколебливо го одржуваат квалитетот на домашната книжевност....

Повеќе

МЕТЈУ ЛОСОН, амбасадор на Обединетото Кралство – ДА БЕШЕ ШЕКСПИР ЖИВ ДЕНЕС… МОЖЕБИ ЌЕ ПИШУВАШЕ СЦЕНАРИЈА ЗА БИБИСИ ИЛИ ЕЈЏБИО

Пишува: Ана Јовковска AJ: Идентитетите се флуидни и повеќеслојни, па, така, Вие истовремено сте амбасадор и татко, дипломат и сопруг......

Повеќе
Page 1 of 29 1 2 29