РЕЈЧЕЛ ГАЛОВЕЈ, амбасадорка на Обединетото Кралство – ЖЕНИТЕ ОД ТИМОТ ВО ОКСФОРД ШТО ЈА СОЗДАВААТ ВАКЦИНАТА ЗА КОВИД-19 СЕГА ГО МЕНУВААТ СВЕТОТ

Пишува: Ана Јовковска Слаткиот вкус на англискиот чај што го пиевме и колачите ни малку не ми го ублажија горчливиот...

Повеќе

НОВОСТИ

Танцовите клубови Брејк а Лег, Аква и Ит Да Бит со заедничко видео под мотото #ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав

#ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав Тоа е мотото на танцовите клубови Брејк а Лег, Аква и Ит Да Бит од Скопје кои снимија...

Повеќе

ЖИВОТЕН СТИЛ

НАШ ИЗБОР