Новости

СО „ИТАЛИЈАНСКИ ПРИКАЗНИ“ ОД КНИЖЕВНИОТ КЛАСИК ИТАЛО КАЛВИНО, ЈА КОМПЛЕТИРАМЕ ЕДИЦИЈАТА „ЧИТАМЕ ЗАЕДНО“

Едицијата „Читаме заедно“, која цела година постојано ги збогатуваше домашните библиотеки на читателите на ТРИ, е комплетирана денес, кога од...

Повеќе