НОВОСТИ

Танцовите клубови Брејк а Лег, Аква и Ит Да Бит со заедничко видео под мотото #ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав

#ЗдравјетоПредСе #СпортувајЗаДаБидешЗдрав Тоа е мотото на танцовите клубови Брејк а Лег, Аква и Ит Да Бит од Скопје кои снимија...

Повеќе

Филип Насковски е македонскиот претставник на интернационалниот MOS натпревар и продолжува на светскиот натпревар во Орландо, Флорида

Во рамки на проектот за унапредување на дигиталната писменост на младите на возраст од 13-22 година во Р. Северна Македонија,...

Повеќе

Кожувчанка ДОО денес донираше апарат за чистење на Нефролошкиот оддел при Универзитетската клиника за детски болести

Дека Кожувчанка ДОО е една од лидерите кога станува збор за општествено одговорна компанија, потврдува и новата донација која компанијата...

Повеќе
Page 2 of 23 1 2 3 23