HYBRID WORLD

РЕЈЧЕЛ ГАЛОВЕЈ, амбасадорка на Обединетото Кралство и КРИСТИН ФОРСГРЕН БЕНГТСОН, амбасадорката на Кралството Шведска – НАСИЛСТВОТО ВРЗ ЖЕНИТЕ Е ПАРАЛЕЛНА ПАНДЕМИЈА СО КОВИД-19

Пишува: Ана Јовковска AJ: Родовата асиметрија во разни полиња во општеството резултитра со дискриминација и насилство врз девојчињата и жените....

Повеќе

„Ова се нашите херои“ – Кампањата на Кожувчанка објавена од Европската одбојкарска конфедерација (CEV)

Кожувчанка“ ДОО како компанија несебично ги поддржува и промовира македонските репрезентативци, учесници на Европското првенство во одбојка 2021, преку својот бренд природната вода „Изворска". Компанијата...

Повеќе

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска – Да живееме исполнет и значаен живот, значи сесрдно да им помагаме на другите, а истовремено да го правиме она што ни го исполнува срцето со радост

Д-р Снежана Џамбазова - Попорданоска е доктор по медицина, советник и доктор на науки во областа на психологијата. Неодамна излезе...

Повеќе
Page 3 of 15 1 2 3 4 15