HYBRID WORLD

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска – Да живееме исполнет и значаен живот, значи сесрдно да им помагаме на другите, а истовремено да го правиме она што ни го исполнува срцето со радост

Д-р Снежана Џамбазова - Попорданоска е доктор по медицина, советник и доктор на науки во областа на психологијата. Неодамна излезе...

Повеќе

Посветеноста на Guerlain добива нов интензитет благодарение на несебичната поддршка и Вашето учество во кампањата за Светскиот Ден на пчелата 2021

Со голема радост Ве известуваме дека целта е постигната преку напорите на заедницата на Guerlain и пошироката јавност и се...

Повеќе

МИЛА ЦАРОВСКА, министерка за образование и наука – ДА СЕ БИДЕ ЖЕНА ПОЛИТИЧАРКА ЗНАЧИ ДА СЕ ВОДИ БОРБА СО ВЕТЕРНИЦИ

Пишува: Ана Јовковска Меѓу нејзините професионални преокупации со реформите во образованието и личните преокупации од Хари Потер до Бетмен и...

Повеќе
Page 2 of 13 1 2 3 13