Tag: „Да се живее поинаку“

Д-р Снежана Џамбазова-Попорданоска – Да живееме исполнет и значаен живот, значи сесрдно да им помагаме на другите, а истовремено да го правиме она што ни го исполнува срцето со радост

Д-р Снежана Џамбазова - Попорданоска е доктор по медицина, советник и доктор на науки во областа на психологијата. Неодамна излезе ...